Over Awash

Heel soms vind je een parel in je leven. Ik vond de mijne in Ethiopië. Yonatan heet hij . En ik ben Ellen, zijn mama en dol op hem. Maar ook dol op mooie kinderkleren.

Daarom werd Awash geboren, genoemd naar zijn verre geboortedorp. Awash voelt voor mij als thuiskomen, in dingen die ik zo graag doe. Naast Awash en mijn gezin, zorg ik voor vogels en wilde dieren in het Opvangcentrum in Merelbeke. Ik maak graag het verschil. In kleine dingen en voor kleine kinderen.

Awash maakt kinderkleertjes en accessoires

Awash is gewaagd: een uitdagend en uniek kinderkledingmerk dat stroomt vanuit mijn onuitputtelijke bron aan inspiratie en creativiteit. Een patroon, een toffe stof en wat garen, dat is het enige dat ik nodig heb om er iets moois van te maken. Het geeft me een fantastisch gevoel, altijd opnieuw.

Omdat ik alles in beperkte oplage maak, is het kledingstuk dat jij koopt bijna uniek.
Maar ik kan een kledingstuk ook totaal op maat en naar jouw wens maken. Heb je dus een speciale vraag of wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Contacteer me vrijblijvend. Ik bekijk graag met jou de mogelijkheden.

Liefde , passie en oog voor detail...

Awash is

Liefde , passie en oog voor detail...

Awash is een uitdagend, handgemaakt en uniek kinderkledingmerk met een collectie die ontstaat uit een bron van inspiratie en creativiteit.

Zelf doen: workshops, ateliers en Awash@home

Ik geniet zelf zo van het naaien, dat ik die passie graag wil doorgeven aan anderen. Hoe heerlijk is het om mensen te inspireren en mijn kennis en kunde te delen. Daarom organiseer ik workshops, vrije naaiateliers en een aanbod op maat: Awash@home. Ik kies de projecten zó dat iedereen met een uniek stuk naar huis gaat, ieder op zijn eigen naai-niveau.

Ik wens je heel veel shopplezier!