Over Awash

Awash is een hip, speels, vrolijk en duurzaam Belgisch kinderkledingmerk waar een hartverwarmend verhaal achter schuilgaat. Alle kleding wordt met de hand gemaakt en de kleurrijke prints kan je op talloze manieren combineren.

Op zoek naar een naam voor mijn kinderkledingmerk, liet ik me inspireren door mijn oudste zoon zijn geboorteplek: het Ethiopische dorpje Awash. . Met ons merk steunen we ook de lokale bevolking in Ethiopië.

Awash kiest resoluut voor...

Awash is

Awash kiest resoluut voor...

  • toffeecologische stoffen
  • hip Belgisch
  • authenticiteit & kwaliteit
  • handgemaakt & op maat

Limited edition dus geen massaproductie en een wisselend aanbod.

Awash maakt kinderkleertjes en accessoires

Service First. En niet zomaar service. Persoonlijk geholpen worden door een mama, dat is super toch? Awash begrijpt niet alleen haar klanten, we zijn onze klanten. Oprecht, snel en met passie helpt Awash jou verder. Elke werkdag staat Awash voor jou klaar om elke mogelijke vraag die je hebt te beantwoorden via facebook of e-mail. Niet twijfelen, gewoon doen!

Awash wil de drukbezette mama’s helpen met het creëren van comfy, hippe kledij voor kinderen van 0-10 jaar. Awash heeft een online shop waarbij ik tal van services (custom made, cadeaubonnen, advies op maat) aanbiedt.

Liefde , passie en oog voor detail...

Awash is

Liefde , passie en oog voor detail...

Awash is een uitdagend, handgemaakt en uniek kinderkledingmerk met een collectie die ontstaat uit een bron van inspiratie en creativiteit.

Kledij voor kinderen van 0 tot 10 jaar

Alle kleertjes zijn gedesigned om te matchen, zodat talrijke combinaties mogelijk zijn. Een ideale basis om uw mini garderobe te creëren. Mijn collecties worden elk seizoen vernieuwd met nieuwe kleurrijke stoffen en hippe prints, die telkens opnieuw combineerbaar zijn met de stukken uit de voorgaande collecties.

Op die manier zorgt Awash voor een duurzame collectie die kan doorgegeven worden aan de volgende mini’s en draagt Awash haar steentje bij aan een beter wereld. Bovendien zijn de stoffen biologisch en hebben het GOTS en Oeko-tex label, waardoor elke kledingstuk bio-ecologisch en fairtrade is. Bij het bestellen van de stoffen opteer ik ook voor CO2ok app (klimaatneutraal online shoppen).

Alle kleren zijn handgemaakt door mezelf. In de toekomst wil ik echter graag samenwerken met de vzw Let us change om naaiateliers op te zetten in Ethiopië, uiteraard fair trade.