21 Oct

Workshop

Workshop : Naaien voor kinderen ( 5 avonden)

Workshop : Naaien voor kinderen ( 5 avonden)
donderdag 21/10 - 19:30 tot donderdag 02/12 - 22:30
Doorslaardorp 102, 9160 Lokeren, Belgiƫ

In deze lessenreeks maak je kinderkleding . Baby, peiter, kleuter, lagere school kind, tiener, ... dat kies je zelf.
Je leert een patroon overnemen. Je maakt een sweater met mooi aangezette boordjes. Je maakt een pyjama.  En je mag ook zelf iets voorstellen om te leren naaien ..Wat dacht je van een zwierige jurk, een hoodie met rits, een broek , ... ? Aan jou de keuze, het kan allemaal. Ik help je met heel veel plezier.

In deze lessenreeks richten we ons op het maken van kinderkleding.
Heb je na het volgen van een beginnerscursus zin om te naaien voor (je) kindjes? In deze reeks leer je een patroon overnemen, een t-shirt of sweater naaien (met mooi aangezette boordjes!) en heb je inbreng om kinderkleding naar jouw keuze te leren naaien. Een jurkje, een hoodie, een ritsvest, een rokje, een broekje...? Dat kan allemaal.

Data : 21/10, 28/10, 18/11, 25/11 en 2/12

Moeilijkheidsgraad: voor naai(st)ers met een goede basis en met nood aan een uitdaging! Zelfstandig een patroon kunnen overnemen en patroon uit stof kunnen knippen is een must

Inbegrepen :
- gebruik overlock
- gebruik strijkplank en strijkijzer
- drankje, versnaperingen
- patronen


Niet inbegrepen:

 : Stof & fournituren.

Inschrijven : Inschrijven kan via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt Ellen contact met je op met wat extra informatie. Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.