27 Sep

Workshop

Start to sew: reeks van 5 lessen

Start to sew: reeks van 5 lessen
maandag 27/09 - 19:30 tot maandag 25/10 - 22:30
Doorslaardorp 102, 9160 Lokeren, Belgiƫ

In deze lessenreeks van 5 lessen maken we kennis met de naaimachine. Alle beginselen komen in deze intensieve cursus aan bod. Je leert uiteraard hoe je recht kan stikken, je krijgt een stukje materialenkennis, we maken iedere les een nieuw projectje. Je leert hoe je een rits instikt, welke verstevigingen je best gebruikt voor een project.
We werken in deze lessenreeks zowel met niet-rekbare als rekbare stoffen.

Een fantastische cursus, onmisbaar voor de beginnende naaister. Het is een praktische workshop om nadien verder aan de slag te kunnen gaan. Heb je de naaikriebels te pakken en ben je op zoek naar andere workshops ? Bekijk dan zeker eens het aanbod bij Awash.

Inbegrepen in de prijs:
- gebruik van de naaimachine en overlock (al is het gebruik van de eigen machine zeker aangeraden om deze grondig te leren kennen)
- basis naaimateriaal zoals stofschaar, zoommaatje, ...
- drank en hapjes

- patronen die je gebtuikt
- mini-curcus

Niet inbegrepen: stoffen en fournituren zijn niet inbegrepen

Tijdstip: 19 u 30 - 22 u 30

Wanneer? 27  september , 4- 11 - 18 -25 oktober 2021

Inschrijven? Inschrijven via de webshop. Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling werd uitgevoerd. Daarna neemt Awash contact met je op met wat extra informatie. Er kan bij aanvang zelf gekozen worden welke projectjes er specifiek worden gemaakt om de basistechnieken onder de knie te krijgen. Opgelet! Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij annuleren of afwezigheid workshop.

Deze workshop is volledig volgeboekt. We verwelkomen u graag op een andere workshop!