Info over levering en betaling

Verzendkosten

Voor verzending binnen België gelden deze tarieven:

  • 5 € ongeacht het gewicht
  • gratis bij een aankoop vanaf  50€

Voor verzending naar Nederland gelden deze tarieven:

  • 7  € ongeacht het gewicht
  • gratis verzending vanaf € 60,00

Voor verzending buiten België en Nederland berekent Awash de verzendingskost.

Betaling

De koper kan bij Awash veilig betalen. De betaling komt rechtstreeks bij Awash binnen en het order kan meteen worden verwerkt.

Na betaling ontvangt de koper per e-mail een bevestiging dat de bestelprocedure succesvol is afgerond. Het is dus belangrijk dat het e-mailadres juist ingevoerd wordt.

U kan op verschillende manieren betalen:

  • via overschrijving op rekeningnummer BE 09 0017 8560 1157 (BIC: KREDBEBB) op naam van Awash met vermelding van het factuurnummer
  • via pay.be (Bancontact, Maestro)
  • cash bij afhaling. Gelieve dan door te geven wanneer je de bestelling zou ophalen via mail aan ellen@awash.be of via telefoon 0495/88.37.01

Levering

Nadat Awash je betaling heeft ontvangen, wordt de bestelling geleverd binnen de drie (3) weken. Indien de levertijd langer is, houdt Awash je op de hoogte. Natuurlijk doen wij altijd ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Awash is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke perioden bij bpost.

De genoemde levertijden zijn een indicatie en gelden niet als fatale termijn. Overschrijding van levertijden geven de koper geen recht op schadevergoedingen en/of het annuleren van het order.
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Schade en aansprakelijkheid

Onze artikelen worden altijd zorgvuldig ingepakt en gecontroleerd voor de bestelling wordt verzonden. Awash is niet aansprakelijk voor beschadiging aan je bestelling door de postbezorger.
Controleer bij ontvangst het pakket op beschadiging die tijdens het transport kan ontstaan zijn. Weiger de levering indien het pakket beschadiging vertoont of vermeld dit op de afleveringsbon.
Indien er schade is gelieve ons te verwittigen binnen de drie (3) werkdagen.