Ik wil mijn bestelling retourneren

Retourzendingen/ruilen

Awash doet er alles aan om een perfect product te leveren en de koper de correcte informatie over de artikelen te geven op www.awash.be.

Mocht een artikel desondanks niet aan de verwachting voldoen, dan kan het geruild of geretourneerd worden. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening van de koper.

Om een artikel te ruilen of te retourneren dien je binnen de veertien (14) dagen een e-mail te sturen naar madebyawash@gmail.com met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

  • factuurnummer
  • artikelnaam
  • aankoopdatum
  • je bankgegevens
  • reden van de omruiling/retourzending

De artikelen moeten per omgaande, maar uiterlijk binnen de veertien (14) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan Awash geretourneerd zijn. De artikelen moeten in originele staat van verzending zijn, ongewassen, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking.

Awash accepteert uitsluitend retourzendingen die voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden. Na ontvangst van de retourzending, verstuurt Awash de koper daarvan een bevestiging via e-mail.

Na ontvangst en nazicht van je zending, stort Awash het verschuldigde bedrag binnen vijf (5) werkdagen terug op de door jou opgegeven rekening. Let op: reeds geleverde diensten met name verzendingskosten en/of andere worden niet terugbetaald.

Bewaar te allen tijde het verzendbewijs van de retourzending tot je de retourbevestiging van Awash hebt ontvangen. Mocht de retourzending zoek raken, dan heeft Awash een bewijs van verzending nodig om eventueel over te gaan tot een schadevergoeding.

Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel, plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: 'overschrijving' en vermeld bij de opmerkingen: 'bestelling + retour' met vermelding van het factuurnummer waarop de retour betrekking heeft. De nieuwe bestelling wordt dan verstuurd van zodra Awash de retour ontving en het eventuele verschil in prijs betaald werd door de koper.

Retouradres

Awash
Liedermeersweg 14
9820 Merelbeke

Annulatie van je bestelling

Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen de 24 uur nadat de bestelling werd geplaatst, worden geannuleerd. Hiervoor dien je het contactformulier in te vullen. Awash bevestigt de orderannulatie per e-mail. Indien de betaling van de geannuleerde bestelling reeds is voldaan, restitueert Awash het betaalde bedrag uiterlijk binnen vijf (5) dagen.

Indien de bestelling reeds is verstuurd, moet de retourprocedure worden gevolgd.