Inspiratie en tips

Moms are magical. Inspiratie moederdag .

Moms are magical. Inspiratie moederdag .

Op 9 mei zetten we alle mama's in de spotlight. . Geef toe, alle mama's zien hun kindje(s) graag in mooie kleertjes. Een kledingstuk voor zoon of dochterlief is dus eigenlijk ook wel een cadeau voor de mama. Dus strooi de tips maar in het rond. :)

Bij elk bestelling schenkt Awash immers 2 euro aan de vzw Let Us Change. Tenslotte koop je bij een lokale winkelier en steun je op die manier een kleine handelaar met een grote droom.

Wat dacht je van een kledingabonnement ?

De kledingstukken uit het abonnement worden enkel voor de abonnees gemaakt. Je kan ze dus niet bestellen via de webshop.

De kleding wordt op maat gemaakt. Dus ook wanneer het kind géén standaardmaten heeft, zorgt Awash ervoor dat de kleertjes alsnog perfect passen. Durf je wensen door te geven. We helpen je met plezier. In functie hiervan neemt Awash contact op voorafgaand aan de eerstvolgende zending.

Je investeert éénmalig maar de ontvanger krijgt gedurende één (of twee) jaar lang elke twee maanden hippe, unieke en handgemaakte kledingstukken van Awash toegestuurd. Jouw partner kan bij de bestelling een notitie achterlaten waarbij hij de gegevens achterlaat van jou. Ook de reden waarom hij je dit bijzonder geschenk wil geven, kan hij noteren.

Niet alleen zorg je voor meer speelplezier, je maakt bovendien een verschil in het leven van kinderen in Ethiopië. Bij elk verkocht abonnement schenkt Awash immers 5 euro aan de vzw Let Us Change. Tenslotte koop je bij een lokale winkelier en steun je op die manier een kleine handelaar met een grote droom.

Wat dacht je van een kadobon?

Elke mama zou veel plezier hebben aan een cadeaubon bij Awash. Kies zelf het bedrag, wij sturen de bon op en jij geeft hem feestelijk af! De cadeaubon kan ook digitaal verzonden worden.

Uiteraard is er nog de webshop van Awash waar je de lente/zomercollectie kan vinden..