Producten

Lente en zomercollectie 2021

Lente en zomercollectie 2021

Ah, die Belgische zomers? Bij het ontwerpen van deze lente- en zomercollectie wilde ik écht een collectie maken, geschikt voor die Belgische zomers waarin je je zowel aan een flink buitje als een warme dag kan verwachten.

 

Van tanktops en shortjes, tot sweaters en hoodies. Laagje extra en je bent helemaal klaar voor welk weertje dan ook! Praktisch, maar daarom niet minder kleurrijk en hip.

 

 

Bij het ontwerpen van de lente- en zomercollectie 2021 hield Awash rekening met onze Belgische zomers. Warme dagen, frissere dagen, dagen met tropische temperaturen, regenachtige dagen… Welke kleding doe je je kind dan in hemelsnaam aan? Awash denkt aan alles en heeft daarom niet alleen zomerse stuks, maar ook enkele hoodies en sweaters in de collectie. Zo kan je kind laagjes dragen. Superhandig, toch? Practical but always fashionable!

 

All-over prints, gewaagde kleuren, zwierige rokjes en - niet onbelangrijk - comfortabel om te dragen! Ook deze keer kan je weer helemaal out of the box gaan met combinaties. En echte booming setjes maken! Daarnaast kan je de items ook combineren met toffe basics voor een meer ‘clean and perfect’ vibe.

Door de gelimiteerde oplages shop je toch wel vrij unieke kleding! En dat maakt deze kinderkleding net ook weer iets specialer. Klaar om te  shoppen?