Producten

Hoe kan ik je helpen?

Hoe kan ik je helpen?

Persoonlijk geholpen worden door een mama, dat is super toch? Awash begrijpt niet alleen haar klanten, we zijn onze klanten. Oprecht, snel en met passie helpt Awash haar klanten verder. Elke werkdag staat Awash klaar om elke mogelijke vraag te beantwoorden via Instagram, facebook of e-mail .

Is jou kindje ook heel prikkel-gevoelig? Heeft hij/zij last van prikkende naden of jeukende labels? Of gaat je kind vaak net op zoek naar extra prikkels. Bijvoorbeeld in een stressvolle situatie of als het lang moet stilzitten en focussen zoals op school?

Ik hoor graag wat de specifieke problemen van jullie kinderen zijn met betrekking tot kleding.

* Met welke kledingstukken hebben ze het moeilijk?

* Welke kledingstukken willen ze absoluut wel dragen?

* Welke prikkels willen ze vermijden?

* Welke prikkels zoeken ze juist op?

* Hoe verloopt het omkleed ritueel?

‚Äč

Laat het me weten via madebyawash@gmail.com en ik bekijk hoe ik kan helpen.