Shout out

Een applausje voor Braavo.

Een applausje voor Braavo.

Wanneer iemand je vraagt of je een winkel in Deinze kent, denk je waarschijnlijk meteen aan een meubelgigant. Maar met deze blogpost breng ik daar graag verandering in.

Vanaf nu weerklinkt er in jouw hoofd een applaus wanneer je aan Deinze denkt. Want je zal het linken aan  https://braavo.be/ . Een trendstore + tea lounge met de meest hippe geschenken en heerlijke, healthy lekkernijen.

Het is hun missie om startende ondernemers, designers en creatievelingen een boost te geven zonder financiële kater.

Wat is een trendstore

In het kort samengevat is een trend of concept store een plaats waar nieuwe, unieke en zeldzame producten worden samengebracht en uitgetest met als gezamenlijk doel klanten aan te trekken.

Een beetje het principe van #samensterk . Meerdere concepten zorgen voor meer nieuwsgierige neuzen dan één concept doet. 

Een tweede doel van zulke winkels is om de klant een totaalervaring te bieden. Daardoor kan het gebeuren dat je er tijdens het shoppen staat te dansen op de beats van een live DJ. Maar elke concept store kiest zelf welke totaalervaring ze willen aanbieden.

Waarom ben ik fan van Braavo

Bij Braavo draait het concept onder meer rond duurzaam én milieuvriendelijk. Dat zijn ook twee kernwaarden van Awash .

Daarnaast weten ze bij Braavo dat het niet makkelijk is om als startende ondernemer je plek op te eisen tussen gevestigde waarden. Ook al heb je een origineel product of ontwerp, dat wil nog niet zeggen dat je het verkocht krijgt. Zij proberen het verschil te maken voor zulke startende zelfstandigen door hun hippe ontwerpen en originele producten te verzamelen onder één dak.

En guess what… Naast onder andere de kaarsen van Cassia, huidverzorgingsproducten van O - lijf - care en de accessoires van Thelma en Louise kan je ook de zelfgemaakte kleding van Awash bij hen vinden!

Het concept van Braavo is TEA-rific

Om een totaalervaring  voor de klant te creëren, kozen ze bij Braavo voor een tea lounge Je kan er na het shoppen dus genieten van een kop koffie of een tas thee met één van hun verrukkelijke lekkernijen.

Deze zoetigheden zijn vrij van geraffineerde suiker, gluten en lactose. Plantaardig en dus perfect voor iedereen die gezond leeft of gewoon lekker wil genieten.

Daarnaast bieden ze een leuk assortiment aan van healthy snacks en drankjes waar je groot en klein een geweldig plezier mee doet. Voor elke gelegenheid en elk feest. Kortom: een applausje voor Braavo!

Haal veilig en coronaproof af bij Braavo

Braavo zorgt voor jou .Zo gaan ze samen toch een bijzonder en gezellig eindejaar tegemoet!  Dankzij hun afhaalpunt aan de inkom kan je makkelijk en veilig al jouw speciale geschenkjes bij hen afhalen.