Algemeen

4 jaar Awash

4 jaar Awash

Even dacht ik dat ik een telfout maakte, maar nee, het is wel degelijk zo...

AWASH VIERT VANDAAG ZIJN 4E VERJAARDAG.

Ons merk AWASH mag  vier kaarsjes uitblazen. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor het doordringt. Deze vier jaar zijn ongelofelijk snel gegaan, ik heb zoveel geleerd, zoveel plezier gehad en zoveel leuke mensen ontmoet. Voor het vieren van deze speciale dag, ga ik graag even terug in de tijd.

Hoe het allemaal begon...

De naam van mijn kinderkledingmerk komt van mijn oudste zoon zijn geboorteplek: het Ethiopische dorpje AWASH. Ethiopië is voor mij dan ook een belangrijke inspiratiebron voor de creatie van de kleding. Het is een plek die me volledig doet wegdromen. AWASH staat voor hippe, kleurrijke en speelse kleding die met hand en hart gemaakt wordt op maat van klein en groter, voor jongen en meisje. Ik kies voor limited edition en geen massaproductie. Duurzaamheid, authenticiteit en kwaliteit staan bij ons op nummer 1. Hiermee wil ik  drukbezette moeders helpen met het creëren van comfy kledij en door het aanbieden van extra services zoals: custommade, advies op maat, etc. Deze visie draag ik al 4 jaar en wil ik ook naar de toekomst toe nog verder uitbouwen.

Ik wil iets terugdoen...

Ik ben erg dankbaar voor alle klanten die me gesteund hebben en ervoor gezorgd hebben dat AWASH is kunnen groeien tot waar ik vandaag sta. Daarom wil ik iets terug doen en kom ik binnenkort met enkele nieuwe, leuke projectjes. Om een volgende stap te nemen, heb ik besloten om mijn volledige branding te herzien. Hou dus zeker mijn pagina de volgende dagen in de gaten. Tot slot wil ik onze klanten bedanken en geef ik  deze maand  bij elke aankoop een leuke tote bag cadeau.

Shop deze maand bij AWASH en ontvang een super leuke tote bag