Awash verrast Kledingabonnement

Het kledingabonnement is beschikbaar voor kindjes van 0 tot 8 jaar.

Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor een mommy-to-be of ben je zelf een mommy-to-be of mama van een jonge spruit? Op zoek naar een uniek geschenk om iets te vieren? 

Laat keuzestress links liggen en maak komaf met wegwerpcadeaus. Verspil geen tijd en geld aan multinationals maar kies voor een unieke verrassing met het Awash Kledingabonnement. De gelukkige ontvangt om de twee maand een exclusieve Awash kinder outfit op maat. Kies voor een abonnement van 12 maanden (6 outfits) of 24 maanden (12 outfits) .

Wens je een abonnement voor een kindje tot 2 jaar. Kijk dan even naar het lookbook , dan weet je welke outfits eraan komen. Uiteraard kunnen deze outfits op jouw vraag aangepast worden aan jouw wensen.

Wens je een abonnement voor een kindje ouder dan twee dan kan je dat vermelden bij je aankoop. Awash neemt dan contact met je op. Je kan dan stoffen kiezen en Awash gaat met veel plezier voor je aan de slag. Het jaarabonnement bestaat uit: een hoodie, een sweater, een shortama , een longsleeve, een shortame en 2 t-shirts. Bij een abonnement voor 2 jaar krijg je alles  twee keer. Een keer in jaar 1 en dan in jaar 2.

12 maanden
12 maanden

Abonnement

12 maanden

6 unieke en exclusieve outfits

24 maanden
24 maanden

Abonnement

24 maanden

12 unieke en exclusieve outfits

Elke 2 maand een exclusief cadeau

Awash abonnement

Elke 2 maand een exclusief cadeau

Voordelen van een abonnement

 • Je betaalt een vaste prijs en géén verzendkosten
  Je betaalt dus enkel een vast bedrag voor de kleding. Je kan hierbij kiezen tussen onderstaande abonnementen:
  > 24 maanden: 495 euro
  > 12 maanden: 295 euro
 • Verzending binnen de week na aankoop
  Het eerste pakket wordt binnen de week verzonden. Vervolgens ontvangt de gelukkige tweemaandelijks een zending van Awash. Is het een cadeau voor een mommy-to-be? Vermeld dit bij je bestelling.  Vervolgens geef je ons na de geboorte een seintje en bezorgen we de box een week later.
 • Pre-sale nieuwe collectie
  Als abonnee krijg je als eerste toegang tot de nieuwe collectie. No need to cry when you’re the first one to buy.
Een ecofriendly outfit van topkwaliteit

Awash abonnement

Een ecofriendly outfit van topkwaliteit

Met het kledingabonnement van Awash geef je

 • Een exclusief cadeau
  De kledingstukken uit het abonnement worden enkel voor de abonnees gemaakt. Je kan ze dus niet bestellen via de webshop. Je krijgt op voorhand wel een lookbook om te weten wat je mag verwachten.
 • Een geschenk dat de ontvanger op het lijf geschreven is
  De kleding wordt op maat gemaakt. Dus ook wanneer het kind géén standaardmaten heeft,  zorgt Awash ervoor dat de kleertjes alsnog perfect passen. In functie hiervan neemt Awash contact op voorafgaand aan de eerstvolgende zending.
 • Een verrassing die één (of twee) jaar lang blijft duren
  Je investeert éénmalig maar de ontvanger krijgt gedurende één (of twee) jaar lang elke twee maanden hippe, unieke en handgemaakte kledingstukken van Awash toegestuurd. Je kan bij de bestelling een notitie achterlaten waarbij je de gegevens achterlaat van de ontvanger alsook de reden waarom je hem/haar dit bijzonder geschenk wil geven.
Volledig op maat van de gelukkige

Awash abonnement

Volledig op maat van de gelukkige

 • Een ecofriendly attentie van topkwaliteit
  Bij het selecteren van de stoffen staan optimaal comfort en duurzaamheid voorop. Daarom kiest Awash resoluut voor biologische stoffen. Verder is de collectie zo samengesteld dat de onder- en bovenstukken onderling verwisseld kunnen worden. Niet alleen doordachte keuze van de stoffen maar ook van de collectie. Awash zorgt dus voor kwaliteit op meerder niveaus.
 • Een cadeau dat telt voor 3.
  Niet alleen zorg je voor meer speelplezier, je maakt bovendien een verschil in het leven van kinderen in Ethiopië. Bij elk verkocht abonnement schenkt Awash immers 5 euro aan de vzw Let Us Change. Tenslotte koop je bij een lokale winkelier en steun je op die manier een kleine handelaar met een grote droom. #steunlokaal
 • Kleur aan een kinderhart
  De stoffen van deze unieke & kleurrijke kledingcollectie werden zorgvuldig uitgekozen zodat de kleding erg comfortabel zit en voor dubbel zoveel speelplezier zorgt. Oftewel kleding voor happy hearts.
   

Inschrijven

FAQ

Nog vragen?

Wat als het een cadeau is voor een mommy-to-be?

Is het een cadeau voor een mommy-to-be? Vermeld dit bij je bestelling.  Vervolgens geef je ons na de geboorte een seintje en bezorgen we de box een week later. 

Wat als mijn kindje kleiner/ groter dan gemiddeld is of een maat overslaat?

Geen paniek. Ook daar hebben we een oplossing voor. Voorafgaand aan de nieuwe box sturen we een reminder mailtje zodat je de juiste maten kan doorgeven.

Kan ik bij een jaarabonnement het jaar kiezen?

Dat kan. Je kan kiezen ofwel de leeftijd van 0 tot 1 jaar of ofwel tussen  1 en 2 jaar.  Daarom is het abonnement het  ideale geschenk bij een eerste verjaardag.  Vermeld dan bij opmerkingen : abonnement start 1 jaar.

Wil je een abonnement voor een kindje ouder dan twee dan kan dat ook. Vermeld even de maat bij opmerkingen.

Hoe zit het met de seizoenen?

In de lente en de zomer kan Awash op jouw vraag de kleding lente- en zomerproof maken. Hoe cool is dat!  Longsleeve wordt t-shirt,  de velvet stoffen worden vervangen door lichtere tricot, lang wordt kort, . .. In het reminder mailtje stellen we de dan de vraag of je een lente en/ of zomerversie wil.

Wat als ik per ongeluk een verkeerde maat doorgaf?

Oeps, niet fijn maar missen kan gebeuren. De artikelen moeten per omgaande, maar uiterlijk binnen de veertien (14) werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres, aan Awash geretourneerd zijn. De artikelen moeten in originele staat van verzending zijn, ongewassen, voorzien van aangehechte labels en in originele verpakking.

Awash accepteert uitsluitend retourzendingen die voldoen aan de hierboven beschreven voorwaarden. Na ontvangst van de retourzending, verstuurt Awash de koper daarvan een bevestiging via e-mail.

Awash maakt dan de kleertjes in de juiste maat. De verzendingskosten zijn voor de koper.

Kan ik zelf de kleertjes kiezen?

In de webshop kan je wel het lookbook zien voor kindjes tot 2 jaar. Awash is flexibel dus vind je een stof niet mooi dan kan deze zonder probleem gewisseld worden voor een andere. Stuur een mailtje en wevinden zeker een oplossing.

Abonnementen voor kindjes ouder dan 2 jaar dan heb je de keuze: ofwel geef je Awash carte blanche ofwel kies je stof uit de beschikbare stoffen. Na de aankoop van abonnement mailt Awash je om de inhoud van het abonnement even met jou te bespreken.

 

Waar zijn de kleertjes van gemaakt?

Bij Awash hechten we veel waarde aan duurzaamheid! Met onze kleding willen we een verantwoord alternatief bieden voor de fast fashion industrie . We kiezen daarom uitsluitend stoffen die zo min mogelijk schade toebrengen aan mens en milieu. Zo kun je zonder zorgen mooie kleertjes kopen die veilig zijn voor jou en je kind(eren). De gebruikte stoffen dragen het GOTS en/of OEKO-TEX keurmerk. GOTS (Global Organic Textile Standard) en OEKO-TEX 100 zijn beide keurmerken die iets zeggen over hoe een stof geproduceerd is. Het OEKO-TEX 100-keurmerk garandeert alleen dat er geen schadelijke stoffen aanwezig zijn in de het eindproduct, de stof. Voor GOTS wordt ook gekeken naar het hele productieproces van begin tot eind. Elke stap moet zowel milieuvriendelijk als sociaal verantwoord zijn. Er is dus wel overlap. OEKO-TEX garandeert een veilige stof, vrij van chemicaliën maar niet per sé biologisch. Het GOTS-keurmerk garandeert naast een veilige stof ook een duurzame, verantwoorde en biologische stof.

Ik wil iemand een abonnement cadeau doen . Kan dat?

Dus jij wilt iemand extreem gelukkig en awesome maken? Natuurlijk, daar staan wij voor! Geef op de checkout pagina aan dat je het abonnement naar een ander adres wilt verzenden. Bij de notities kun je vervolgens een leuk berichtje achterlaten. Wat ben jij lief.

Wanneer kan ik de kleertjes verwachten?

Jouw eerste box  versturen we altijd binnen een week, zodat je snel kan genieten. Vanaf dat moment zullen ze altijd in de eerste week van de maand verstuurd worden en is het dus elke maand feest!

Moet ik thuis zijn om de box te ontvangen?

Nee, de box kan gewoon door de meeste brievenbussen. U heeft de keuze tussen levering aan huis of op een adres naar uw keuze (kantoor, ouders, vrienden). Zodra de bestelling is verzonden, wordt de track & trace link per e-mail naar u verzonden.

 Natuurlijk raden wij wel aan om de eerste week van de maand thuis te blijven zodat je ze na ontvangst direct aan kunt trekken.

Wat moet ik doen als ik afwezig ben op het moment van de levering?

U ontvangt een e-mail/SMS bericht wanneer uw bestelling wordt verzonden met daarbij gevoegd een track & trace link van de levering. Zo kunt u de leveringsinstructies bekijken en doorgeven.

Als er geen gehoor is van uw kant zal de levering worden gewaarborgd en in geval van afwezigheid wordt de volgende dag een nieuwe leveringspoging gedaan.

Ik heb geen kleertjes ontvangen ? Wat nu?

Oops, daar is iets misgegaan… Als ze niet in de tweede week van de maand bezorgd zijn, zou het kunnen dat de bezorging ietwat verlaat is. Indien het echt te lang duurt, laat het even weten via madebyawash@gmail.com, dan krijg je natuurlijk direct nieuwe opgestuurd en kan je kindje  alsnog snel weer gaan stralen

Kan ik de betaling spreiden?

Ja, in twee keer betalen is geen enkel probleem. Vermeld dan even bij opmerkingen dat je graag in twee keer betaalt. Awash regelt dan dat de betalingen in twee keer en op tijd uitgevoerd worden.